10. marraskuuta 2011

Marraskuun päiviä

Saapui marraskuu ja ensimmäiset kuuraiset aamut... Tänään saa päivitystä sisustus puoli kun esittelen minulle tärkeän aarteen, sekä pari löytöä, jotka ovat etsineet paikkansa meidän kodistamme!

Ensimmäiseksi 20-luvun pieni kaappi/hylly, joka löytyi maitotonkan hakureissulta. Tämä oli ollut ilmeisesti autotallissa tai verstaassa käytössä, koska kansilevy oli öljyinen. Pinnassa oli tumma lakka.
Hionta paljasti alta kauniin koivupinnan, eikä öljykään ollut imeytynyt puuhun asti. Uudeksi  pinnaksi valitsin silkinhimmeän valkoisen maalin, jonka hioin kuluneen näköiseksi.Tykkään itse tästä kauniin yksinkertaisesta mallista!Kaapin päälle on tällä erää asettunut vanha hevosten syöttökaukalo, joka vielä etsii "lopullista" sijoituspaikkaansa kotonamme. Saisihan tuosta vaikka hyllyn seinälle, mutta mietintään menee vielä ennen kun ruuvataan seinään kiinni =)

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Jännä, miten paljon mäkin teillä oon käyny ni en näistä kuvista aina tunnista paikkoja, niin ku tätätään en saa mieleen missä kohdalla tää on :)
ja edelleen ihania juttuja keksit :)

Maija kirjoitti...

Nuo on niin läheltä otettu nuo kaikki kuvat, et voi olla kyllä vaikea hahmottaa :) Ootan sitä et sais niin valmiiks taloa, et voi ottaa sit koko huoneista kuvia, sais sit paremmin selvääkin minkälaista on kokonaisuudessaan :)
Kiitos kommentista! <3

Maija kirjoitti...

Nii joo ja täähän meillä on eteisessä, siinä liukuovikaapin vastapäätä :)