21. syyskuuta 2013

Satoisa SyksySielläpä pilkottaa Mehtäkoto puiden lomassa mustikkaretkeltä tullessa. Piha on vielä(kin) hiekalla, eikä tuosta tänä syksynä muuksi muutu. Lumi antaa talveksi kauniin peitteen ja toivotaan, että ensi keväänä rahkeet riittäisi pihatöiden aloittamiseen. 


Oih, löysin paikallisesta kaupasta ihanan peltisen MUMMULA -kyltin ja sille olikin jo paikka valmiina. Meidän pihasta lähtee ihana polku sammaleisen satumetsän poikki lasten mummulaan ja tässä kiva lisä polun alkuun. Polkua reunustaa muutama heinäseiväs lyhtyineen, jotka on ihana sytytellä mennessä lasten kanssa. Tullessa meillä onkin sitten valaistu polku kotiin :)


Syksyn satoa 

Alkusyksyn ihanat mustikat ja vadelmat, Nam! 

 Puolukat on SUURIA ja niitä on paljon! 

Löytyi näitä ihania keltavahveroitakin parilta sieniretkeltä <3

Ja sitten tätä toisenlaista jokasyksyistä satoa
nimittäin

SUKKASATOA :)

Joka syksy saan neulomispuuskan nimenomaan sukkiin! Liekö joku esi-isien muinaisjäänne selviytymisvietistä kun ilmat alkaa kylmenemään ;) 
Toisen samanmoisen puuskan aiheuttaa pipot, mutta ommellen. Tänä syksynä olen saanut pidettyä itseni aisoissa enkä ole ommellut omille lapsille yhen yhtä pipoa kun laatikot pullistelee jos jonkinmoista myssyä. Taisi anoppikin jo viime syksynä mainita, ettei nuo lapset kyllä millään ehdi kaikkia näitä pipoja ja hattuja pitämään! <3

Nämä pelottavat haamusukat valmistui heti pojan siniharmaitten sukkien perään.
Haamut kokoa 30 ja pojalle koko 28

Lähikuva haamuista, hui!

Tämän lauantain aloitin neuloen heti aamusta <3 
Työn alla tytön sukat kokoa 30

Oih, miten ihanaa onkaan käpertyä taas sohvan nurkkaan kun ulkona on pimeää ja talossa täysi hiljaisuus. Sade ehkä ropisee mukavasti kattoon ja kynttilöiden liekit lepattaa...kissa hiipii kehräten lämpöisen viltin reunalle pitämään seuraa ja puikot kilisee kun pehmoinen lanka soljuu kerältä...
Ihana Syksy on taas meillä <3


Nautitaan syksystä 

<3 sateen ropinasta ja auringon paisteesta <3 
<3 pimenevistä illoista ja kynttilöistä <3
<3 putoilevista lehdistä ja värikkäästä luonnosta <3
<3 villasukista ja kilisevistä puikoista <3

Ihanaa Syksyä Kaikille !

                                         Maija

Ei kommentteja: