22. lokakuuta 2013

Kaunis Valo - lampun uusi asu

Risukranssit

ovat olleet tällaisenaan kuistin ovissa kuukausia...oli heti tarkoitus tehdän niille jotain vaan se oikea inspiraatio puuttui. Eräänä kauniina syksyn päivänä sitten syntyi nappi-idea!



Nappeja
Höyheniä
Hamppunarua
Kuumaliimaa



Ja kranssit saivat uuden ja viimeistellyn ilmeen!



Ja oih, tänään syntyi taas varmistus sille, että meidän väliovet saavat vielä jonain päivänä tumman käsittelyn. Kävin ystävän kanssa tänään kahvilassa, jossa sattui olemaan Maalla -lehti. Lehden sivuilla vilahti juuri oikean sävyinen puinen väliovi, se jäi  <3 mmeeni. Joudun ehkä huomenna ostamaan tuon lehden ja suostuttelemaan isäntää (paras hetki suostutteluun on juurikin ennen isännän 4 päivän kalareissua). Toiveikkaana saan siis olla ;)

Tämä ihanan mallinen lamppu tuli meille jostain alekorista lastenhuoneeseen. Lamppuna tuo halogeeni osoittautui kuitenkin vaaralliseksi lastenhuoneeseen, lämpenemisen vuoksi :/ Olin jo pitkään luopumassa tästä, muttei lamppuparkaa hevillä huolittu uuteen kotiin. 


Lamppu tarvitsi muodonmuutoksen!

Tarvikkeina: 

hyvin luettu paikallislehti ÄKS
yleisliima + vesi + kahvi-seos
pensseli

 Ja lamppu sai arkisen juhla-asunsa <3



















Valoa pimeyteen,

                                toivottelee

                                                          Maija

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kahvilla siveleminen lopuksi tuo upean värin varjostimeen. Mikä lamppu sisällä on, että turvallisuus on taattu? Marjatta

Maija kirjoitti...

Kiitos kommentista <3 Tein liimasta ja vedestä n. 50/50 suhteella seoksen, jonka sekaan lorautin vahvaa kahvia. Väri tuli siis samalla kun liimaus, helppoa! Ja mikäpä estäis laittamasta sekaan vaikka sinistä, pinkkiä..vois tulla kivoja variaatioita! Lamppu on kuulemma turvallinen kun paperi on käsitelty liimalla alta ja päältä. Ja eipä tuo nykyisessä käytössään onneksi yksin palakaan. :) Lastenhuoneessa tuotti ongelmia, kun ei malttanut pienet sormet pysyä polttimosta erossa mikä oli kuuma :/ eikä kyllä yövaloksi uskaltanut jättää kun mietin että jos joku lelu tms. lentää päälle ja lämpenee...vaan aikuisten käytössä toimii mainiosti <3