14. joulukuuta 2011

Ihana Sydän

Pitipä iltojen iloksi surruutella näitä sisustussydämiä, jotka olin suunnitellut laittavani verhotankoon roikkumaan. Jotenkin tein näitä kuitenkin niin tunteella, että jokaisen sanan kohdalla laitoin koristeeksi juuri sitä mikä siihen tuntui parhaiten sopivan. Enkä miettinyt niitä värejä, mitkä sisustukseen olisivat sopineet. Niinpä syntyi sitten sekalainen joukko sydämiä, jotka ei nyt käy siihen tarkotukseen mihin aluksi ajattelin. No mutta, näinhän minulle käy ja usein, suunnittelen mitä teen ja minne, mutta lopputulos ei miellytä juuri sellaisena vaan vaatii pientä miettimistä, lisäilyä tai uudelleen sijoittelua :D Loppujen lopuksi paikkansa kuitenkin löytävät, jos ei omasta kodista niin sitten jonkun toisen <3



 Nämä viisi sydäntä olivat omia suosikkejani ja ihanin ehdottomasti tuo "Memories"-sydän, niitä voisi tehdä vaikka lisää samanlaisia :)
Ja nämä kaikki siis suurimmaks osaks kierrätysmateriaaleista tehty, ainoastaan punainen pitsi ja tervanaru uusia, sekä tietenkin tuo tekstitys tuohon sydämen pintaan, mikä on tehty siirtopaperilla. 
Mukavaa joulukuista pikkulauantaita kaikille lukijoille! :)



Ei kommentteja: