12. joulukuuta 2011

Tähtityynyt kuistia koristamaan


Sain vihdoin aikaseks laittaa kuistille verhot ja muutenkin koko kuistia talvikuntoon, sille kun en oo jaksanu tehä aikasemmin vielä mitään. Tässä kuvia parista koristetyynystä, mitkä ompelin tietenkin kierrätyskankaasta. :) Täytynee laittaa kuvia koko kuistista, kunhan saan viimeisetkin yksityiskohdat omille kohilleen. Vielä puuttuisi jouluvalot ikkunasta ja valkoinen lyhty naulakosta... ainiin ja koriste "ladonoven" tuunaus on myös kesken..viikonloppuna hommia tiedossa :)


 Toinen tyynyistä pääsi ison tallilyhdyn päälle, jonka sisällä on jouluvalot. Lyhdyn olen ostanut pari-kolme vuotta sitten messuilta ja selvästi suosikkilyhtyni, jonka kaivelen ensimmäisenä syksyllä esille! Antaa ihanan tunnelman ympärilleen!


Pupu kaipasi selvästi vierelleen pehmoista tyynyä, joten paikka oli selvillä jo ennen tyynyn valmistumista. Valkoinen tukeva puinen keittiöjakkara on viimeisimpiä kirppislöytöjä ja päätyi nyt kuistille. Päihittää tuhannesti perinteiset uudet metalliset keittiöjakkarat ja oli juuri meidän torppaan sopiva! Pupu istuu Rompetorilta löydetyn pienen matkalaukun päällä, mitä lie laukun sisällä mahtaa olla kun noin tomerasti sitä vartioi? ;)

Ei kommentteja: