25. tammikuuta 2013

Pikatikkejä

Ystävän toiveesta tein päivän varotusajalla vauvalahjan pienelle tytölle. Oli vaikea päättää niin äkkiä mitä tekisin, kun vauvoille on niin paljon toinen toistaan suloisempia malleja ja ideoita. Tuo edellisessä postauksessa kuvattu pöllö-joustofrotee vei kuitenkin voiton ja päätin tehdä siitä kivat sisäpöksyt pienokaiselle. Varastosta löytyi lisäksi samasta kankaasta valmis pipo. Kierrätetystä pallopuuvillasta syntyi pikkulaukku, mikä on mukava laittaa vaikkapa hoitopöydän viereen seinälle säilytyspaikaksi kaikelle pienelle tarpeelliselle, kuten rasvapurkille, talkille jne...
Tällainen setti lähti siis maailmalle:


Heh, tässä meidän vauhdikas reilu parivuotias mallipoika, josta on astetta haastavampaa ottaa kuvia :)
Tein siis pikatikkinä, joustofroteesta pojalle vuoritetun hupparin kevätilmoja ajatellen. Idean otin JUJU-erilainen lastenvaatekirja:sta, mutta tein paljon muutoksia mm. kaavoihin. Laittelempa vielä tarkempaa kuvaa tästä kun teen tyttärelle samanmoisen - keltaisena. 


Kuvakulmat taitaa olla lähinnä pojan valitsemia :)

 Jaahas, ja se olis asennoiduttava pariks viikoks sitten myyjäisjuttujen tekoon. Nimittäin Wanhalla Mämmen Koululla järjestetään 9.2. kirppis/myyjäispäivä ja minähän ilmoittauduin jo mukaan. Vielä en oo mitään uutta kauheasti suunnitellut myyntiin, hautumassa on mielessä :) Mutta luvassa ainakin pöllötyynyjä, pikkulaukkuja (ehkä pari kivaa pöllölaukkua mukana), pipoja tietenkin ja jospa sitä sais muutaman kyltinkin väkerrettyä. 

Laittakaahan allakkaanne merkintä 9:nnen päivän kohdalle ja tulkaa mukaan kirppis/myyjäistunnelmaan!

Nähdään!

          Maija



Ei kommentteja: