14. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi - Uudet Kujeet

Meidän perheessä alkaa kirjaimellisesti uuden vuoden myötä uudet kujeet kun perheen äiti sai iloisen yllätyksen postilaatikosta ja pääsi opiskelemaan aikuisopistoon Vaatetusompelijaksi. Voipi olla siis, että blogikin vastasuudessa painottuu ompeluun, vaikkakin yritän ehtiä ottaa mukaan rakkaat vanhat esineet ja sisustuksenkin edelleen. 

Joulunalusaika meni kauheassa tohinassa ja loppuvuosi suorastaan hurahti ohitse :) Hyvällä tavalla. Innostuin kokeilemaan myyjäistouhuja ensimmäistä kertaa ja monet myyjäiset tulikin käytyä joulun alla. Töitä sai tehdä kotona niin paljon kun lasten- ja huushollin hoidosta ehti. Yllätyin todella, miten hienosti tavara meni kaupaksi ja toki se toi rohkasua jatkaa omien ideoiden toteutusta :) 

Tässä kuva käytävätapahtumasta


Myyntipöytääni ei tässä juurikaan näy ja harmittelinkin kun ei tullut ite otettua kuvia omasta pöydästä ollenkaan :/ 
Vasemmalla edessä näkyvät pöllötyynyt ja pipot olivat osa ompeluksiani. Lisäksi myynnissä oli paljon sisustustavaraa mm. erilaisia pehmotähtiä ja -sydämmiä jouluun.


Anopin pyynnöstä ja hyvästä ideasta syntyi myös uusi tuote, jota mm. tällaisin sanoin kuvailtiin 
"Ai, voiko sen näinkin kauniisti ilmaista? "

Elikkäs "Ei mainoksia"-kyltit :)


Nämä kyltit on tarkotettu rappukäytävään. Pohjana kovalevy, jonka päällystin kankaalla tai paperilla. Tekstin alunen maalattu, jotta varmasti erottuu näiden kylttien sanoma :)

Pienet laukut olivat myös hauskoja ja heijastimiahan aina tarvitsee...


Puukylttejä, joita blogissani jo aiemmin olen kuvannut oli eri teksteillä ja jouluaiheisina. Kivaa vaihtelua esim. perinteisen joulukranssin tilalle :)

Samaiset tähdet, joita myyjäisiin tein, koristaa myös meidän eteistä <3



Seuraavassa postauksessa näitte kuinka vaalea Piano, onkin muuttunut tummaksi emännän maalausinnostuksessa :)

Mukavia pakkaspäiviä

toivottelee

 Maija


Ei kommentteja: